За нас

Aroma-drops.com е онлайн магазин на Етерика - българска фирма за производство на етерични масла, натурални ароматични продукти и козметични продукти с натурален състав. Съвременните производствени стандарти и стремеж за производство на качествени продукти гарантират удовлетвореността на всеки клиент.

Фирмата притежава собствени масиви от етерично-маслени култури и собствена база за дестилация. Насажденията са разположени в района на село Песнопой - 40 км северно от град Пловдив. Този регион се счита за най-южният на Розовата долина, който предлага умерени почвени и климатични условия за отглеждане на маслодайна българска роза, или Rose Roza Damascena. Подходящ е за отглеждането и на други етерично-маслени култури, което предполага получаването на висококачествени етерични масла като краен резултат.

 

Продуктите от серията „Етерика” са невероятно изкушение за общуване и хармония с природата, представляващи серии за лице, тяло, коса, натурални води, чисти етерични и растителни масла, смеси от чисти етерични масла, алгинатни маски за лице и тяло с френски суровини. В производството и предлагането на нашите продукти желаем да се отличаваме и неуморно да преследваме основни наши разбирания: собствени суровини, затворен цикъл, качество и ефективност на готовите продукти, натурални и биопродукти, разумни цени.

Произвежданите от фирмата продукти не съдържат бои, синтетични ароматизатори и други; не се използват животински продукти, опаковките се рециклират.

На всеки наш клиент пожелаваме: „Разширете вашата оценка за природата”.