Натурални рибни колагени

В човешкото тяло тече река от колаген. Кожата, костите, косата, зъбите и дори кръвта: всичко е колаген. Но той трябва постоянно да се подновява, защото през годините обмяната му се забавя и се появяват бръчки, болести и стареене. Систематичното приложение за около 3 месеца води до заглаждането на сухите бръчки и заглажда т. нар. пресните мимически и старчески бръчки. И по-важното е, че стимулирането на фибропластите води до това, че Натуралният Колаген задържа дисимилацията на колагена. Това означава, че дълго време няма да има нови бръчки!

Какво отличава Натуралния рибен колаген от повече 300 вида колагени, които се рекламират на световния пазар на козметика?

Първо, това е „жив“ колаген, биологично активен. Съдържа рибни протеини със структура, подобна на човешкия колаген.

Той прониква по-дълбоко в кожата от другите колагени, тъй като молекулното му тегло е по-ниско.

Той не е алергенен, но неутрализира съществуващите алергии.

За разлика от всички лекарства в света, той стимулира фибробластите, клетките, които произвеждат собствен колаген.

Първото лекарство против стареене в света.Ателоколаген натурален рибен колаген, 50 мл
139,00 лв.
Зашеметяващ продукт, с който можете да видите колко перфектно е изградена спиралата на естествения колаген и да се грижите за външния вид на вашата кожа със същото съвършенство. Изключителна смес от три вида колаген, затворена в един уникален продукт, повишавайки плътността и еластичността на кожата. Рафинирани с копринени протеини и колоидно злато, за да придадат на кожата невероятна гладкост и да осигурят идеална хидратация. Допълва се с елегантен и естествен розов аромат. Ателоколаген представлява изключителна грижа за лицето, шията и деколтето. Иновативната комбинация от компоненти осигурява изключително бързо усвояване на продукта и ефективно допълва дефицитите на колаген в кожата. Как да използвате: Леко намокрете кожата с вода, след това нанесете ателоколаген и разтрийте, докато се абсорбира напълно, след това нанесете крем за грижа за кожата. Можете да увеличите ефекта на лечението с ателоколаген, като използвате редовно Scrub. Най-добри резултати могат да се получат, когато се използват други продукти от линия за грижа COLWAY. Тогава те могат да работят в синергия и да повишат своята ефективност.Действия: подмладява, хидрататира, изсветляваОпаковка: 50 мл ..
Зашеметяващ продукт, с който можете да видите колко перфектно е изградена ...
Натурален рибен колаген GRAPHITE, 100/200 мл
87,00 лв.
Ако искате да укрепите и изгладите косата си, да регенерирате крехките нокти, да облекчите болезнените стави, да лекувате напукани пети, да намалите видимостта на разширените вени и разширените кръвоносни съдове или да смекчите грубата кожа, натуралният колаген GRAPHITE е подходящ продукт за вас. Това отлично козметично средство интензивно възстановява и подхранва, както и отлично стимулира регенеративните процеси на кожата, с които ще наблюдавате бързи и задоволителни ефекти. Как да използвате? Разстелете колагена върху кожата и разтривайте до пълно абсорбиране. След няколко минути (около 2) нанесете лосион за грижа за кожата. Поради по-тъмния си пигмент се препоръчва да се нанася върху по-малко видими места (крака, коса, крака) върху почистена и навлажнена кожа. Важно е да се отбележи, че той има точно същите свойства като другите колагени, но това е друго ниво на пречистване. Ето защо това е най-икономичният вид колаген. Колаген за коса Поставете колаген върху измита и подсушена с кърпа коса. Втрийте в кожата на главата и косата, след няколко минути (около 2) нанесете козметика за коса. Колаген за крака Втрийте колагена върху измити, навлажнени крака. След няколко минути (около 2) нанесете крем за грижа за кожата.Опаковка: 100 мл и 200 мл ..
Ако искате да укрепите и изгладите косата си, да регенерирате крехките нок...
Натурален рибен колаген PLATINUM, 50/100/200 мл
99,00 лв.
Осигурете си необходимия младежки протеин в уникална форма на естествен колаген. Той не само ще съживи кожата и ще изглади бръчките, но и ще се погрижи за нея в екстремни ситуации. Той ще ускори заздравяването на изгаряния, ожулвания, ухапвания от насекоми и херпес. Колагенът Platinum е напълно естествен и безопасен продукт, идеален за много чувствителна или дори раздразнена кожа. Той носи дългосрочно облекчение бързо и ефективно и подпомага възстановяването на деликатната кожа. Натуралният колаген се препоръчва за лицето, шията и деколтето. Как да използвате ? Нанесете колаген веднъж или два пъти дневно върху чиста и навлажнена кожа. Разстелете продукта върху кожата, включително в областта на очите и разтривайте, докато се абсорбира напълно от кожата. След няколко минути (около 2) нанесете крем за грижа за кожата. Можете да увеличите ефекта на грижа за естествения колаген, като използвате редовно скраб.Опаковка: 50 мл, 100 мл или 200 мл..
Осигурете си необходимия младежки протеин в уникална форма на естествен ко...
Натурален рибен колаген SILVER, 100/200 мл
117,00 лв.
Имате ли нужда от универсален продукт, който ще се погрижи за кожата на лицето и на тялото със здраве, твърдост и гъвкавост? Натуралният колаген Silver е още едно козметично средство от семейството на колагеновите гелове, което ефективно ограничава процеса на стареене на кожата и винаги проверява кога нашето тяло се нуждае от регенерация след тен, епилация, ухапване от насекоми или увреждане на кожата. Спомага изключително много за раздразнена и особено взискателна кожа. Как да използвате? Нанесете колаген веднъж или два пъти дневно върху чиста и навлажнена кожа. Разнесете продукта и разтрийте, докато се абсорбира напълно. След няколко минути (около 2) нанесете крем или лосион за грижа за кожата.Опаковка: 100 мл и 200 мл..
Имате ли нужда от универсален продукт, който ще се погрижи за кожата на ли...
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)