Натурален рибен колаген GRAPHITE, 100/200 мл

87,00 лв.
  • Производител: Colway, Полша
  • Модел: колаген
  • Наличност: В наличност

Опции


Описание

Натурален рибен колаген GRAPHITE, 100/200 мл, Colway

Ако искате да укрепите и изгладите косата си, да регенерирате крехките нокти, да облекчите болезнените стави, да лекувате напукани пети, да намалите видимостта на разширените вени и разширените кръвоносни съдове или да смекчите грубата кожа, натуралният колаген GRAPHITE е подходящ продукт за вас. Това отлично козметично средство интензивно възстановява и подхранва, както и отлично стимулира регенеративните процеси на кожата, с които ще наблюдавате бързи и задоволителни ефекти.
Как да използвате?
Разстелете колагена върху кожата и разтривайте до пълно абсорбиране. След няколко минути (около 2) нанесете лосион за грижа за кожата.
Поради по-тъмния си пигмент се препоръчва да се нанася върху по-малко видими места (крака, коса, крака) върху почистена и навлажнена кожа.
Важно е да се отбележи, че той има точно същите свойства като другите колагени, но това е друго ниво на пречистване. Ето защо това е най-икономичният вид колаген.
Колаген за коса
Поставете колаген върху измита и подсушена с кърпа коса. Втрийте в кожата на главата и косата, след няколко минути (около 2) нанесете козметика за коса.
Колаген за крака
Втрийте колагена върху измити, навлажнени крака. След няколко минути (около 2) нанесете крем за грижа за кожата.

Опаковка: 100 мл и 200 мл

Коментари (1)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър