Масла за лице

Масла за лице

Естествените процеси в нашия организъм са нещо, с което няма смисъл да се борим. С напредване на времето обаче кожата на лицето е сред най-засегнатите области на нашето тяло. Нещо повече, постоянното въздействие на външни (слънце, вятър) и вътрешни (стрес, неправилно хранене и т.н.) фактори често води до незадоволяващ вид на лицето. За справянето с този проблем насреща са етеричните масла за лице, които ни позволяват не само да прикрием някои несъвършенства, но и да забавим част от процесите. 

Етеричните масла за лице - отдавна познат лек за нашата кожа

На масла за лице са разчитали жените от редица древни народи като египтянки, римлянки и гъркини. Интересът към тях през последните няколко години се възобнови и днес дамите все повече и повече търсят начин да се грижат за красивата си кожа чрез натурални продукти. В отклик на именно тези женски потребности, ние от Aroma Drops сме ви приготвили богата колекция от етерични масла за лице, с които разкрасяването е по-лесно отвсякога.

Какви са ползите от употребата на етерични масла за лице?

     Успешно се борят срещу признаците на стареене като фини линии, бръчки и петна;

     Подобряват гъвкавостта на кожата;

     Маслата за лице са верен помощник в борбата с различни кожни заболявания;

     Те имат силно изразено противовъзпалително действие;

     Нивата на хидратацията на кожата се регулират от маслата за лице;

     Те се отличават с много по-малко странични ефекти, за разлика от козметичните продукти, които са плод на интензивна химична обработка.

В зависимост от желания от вас ефект, можете да изберете етерично масло за лице от едно растение или мощна комбинация от няколко продукта.

При нас ще намерите и опаковки за козметика, които са съобразени с характеристиките на етеричните масла за лице и ви позволяват да запазите техните полезни свойства максимално дълго.

Възползвайте се от даденостите на природата, които сега идват под формата на масла за лице ЕТЕРИКА.Няма добавени продукти в тази категория.