Комплект за опъване под очите Colway

227,00 лв.
  • Производител: Colway, Полша
  • Модел: комплект
  • Наличност: В наличност


Описание

Комплект за опъване под очите Colway от категория Козметична линия

Комплект за опъване под очите (TENSER 15 ml и REVITALIZER 30 ml)

Той се състои от две световно уникални козметични средства за грижа за кожата около очите.

TENSER има способността да опъва ефектно бръчките и т.нар "торбички под очите" в рамките на няколко минути след нанасянето му. Потребителят може да се наслади на резултата - в зависимост от вида на кожата - до 10 часа. TENSER е "моментално опъващо устройство" от последното поколение.

Тя ще осигури "тук и сега" ефекта на отпочинали очи и ще възстанови младия, естествен вид.

Феноменът на бързото подобряване на външния вид на кожата около очите осигурява активни биологични вещества, естествено срещащи се в нашето тяло, които са модифицирани и капсулирани в комплекс от пептиди и биосъвместими полимерни мрежи: комплекс за естествено молекулно напрежение (NMT).

REVITALIZER е единственият в света първичен серум за поправка на очи. Той използва синергичен комплекс от растежни фактори, т.е. активатори на клетъчно делене на кожата (FGF-1) и епидермални клетки (EGF), капсулирани в бавно освобождаващи мицеларни носители. Той е функционален козметичен, изключително ефективен за намаляване на проблемите с кожните несъвършенства около окото. Бързо и ефективно възстановява естественото функциониране на кожата, подложена на многочасово напрежение. По този начин това прави използването му безопасно.

Спектърът на коригиращите действия на комплекса Synergy GF - основният актив на REVITALIZER в областта на очите е много широк. Той ясно подмладява тена в тази област и възстановява микромускула. Намалява тъмните кръгове и синини. Нежно уплътнява и изглажда кожата под очите.

ЦЕЛ:

Само за приложение в областта на очите, показващи признаци на стареене. Изисква старание и стриктно спазване на инструкциите на производителя. TENSER не е козметика, препоръчвана за ежедневна употреба. REVITALIZER се препоръчва за употреба след всяко приложение на TENSER, както и самостоятелно като очен серум.

СЪХРАНЕНИЕ:

Да се съхранява на сухо и сенчесто място при стайна температура, недостъпно за малки деца.

Коментари (1)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър