Информация за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ПОКУПКА

 1. Всички цени в електронния магазин са окончателни и важат за деня на поръчката.
 2. Продуктите се доставят чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес или офис на куриерската фирма. 
 3. Продуктите, които са в наличност в момента на поръчката, се доставят в срок от 1 до 3 дни, в зависимост от Вашето населeно място. Ако продуктът не е в наличност, ще бъдете уведомени за срока на доставката, при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна. Ако поръчаният от Вас продукт не може да бъде доставен, ще Ви уведомим на посочените от Вас данни за контакт. 


УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 1. Цената на доставката е 5,10 лева за цяла България до офис на куриерска фирма Еконт и 6.50 лева до врата на клиента, като условието важи за поръчки до 1 кг. Ако пратката тежи повече от 1 кг, цената се калкулира според тарифите на съответната куриерска фирма. Поръчката се извършва от 1 до 2 дни след получаване на поръчката в работен ден до офис на ЕКОНТ, СПИДИ, РАПИДО или друга куриерска фирма по Ваш избор. 
 2. При поръчка над 100 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА, в случаите когато пратката е до офис на куриерска фирма по Ваш избор.
 3. За поръчки на територията на град Пловдив със собствени дистрибутори, цената на доставката е 2 лева и безплатна при взимане от магазина ни.
 4. Доставката се извършва чрез собствени дистрибутори или чрез куриерските услуги на ЕКОНТ до вратата на клиента или до офис на ЕКОНТ от 09:00 часа до 17:00 часа през делничните дни и до 14:00 часа в събота. Доставки НЕ се извършват в неделя или официалните празници.
 5. Поръчката Ви се обработва и изпраща в рамките на 24 часа от понеделник до петък. При поръчка направена след 16:00 часа, тя обикновено се обработва на следващия работен ден.
 6. След обработване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени по телефон или е-мейл за точната дата на доставката.
 7. Ако поръчате продукт/и със статус „3 – 5 дни“, то вашата цяла поръчка ще бъде изпълнена в рамките от 3 до 5 работни дни.
 8. За поръчка до всяка една Европейска държава, периодът за доставка е от 2 до 28 работни дни, в зависимост от държавата. За повече информация относно условията и тарифите, моля свържете се с нас!


УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

 1. Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.
 2. Стоката се изпраща на адреса на фирмата в гр. Пловдив, като разходите по транспорта до фирмата се покриват от клиента, или може да бъде върната на място в офиса ни.
 3. 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.
 4. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от календарни 7 дни.
 5. При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация.
 6. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, aroma-drops.com запазва правото си да откаже рекламация.
 7. Стандартен формуляр за упражняване право на отказ, може да изтеглите от тук.