Флорални води

Флорални води

Флоралната вода е билков извлек, който се получава при дестилация на различни растения. Най-добре познатият пример е розовата вода, която обаче далеч не е единствена.

Ние предлагаме флорални води от растения, които традиционно виреят по нашите географски ширини - здравец, лавандула, роза и лайка. Те се явяват вторичен продукт от производството на етерични масла, като в тях се запазват всички водоразтворими продукти. За разлика от маслата обаче, флоралните води са с много по-слабо и безопасно действие.

Флоралната вода е изключително полезна за поддържане на здравословното състояние на кожата, благодарение на своето идеално pH 5,6. Но в какво точно се изразява положително ѝ влияние?

Флоралните води - ползите, за които трябва да знаете:

     Флоралните води на Етерика са най-добрият начин за почистване и хидратация. Те са щадящи и подходящи за ежедневна употреба; 

     Те са изключително деликатни, което ги прави подходящи за по-чувствителни и раздразнени кожи;

     Златистите оттенъци на вашата коса могат да бъдат естествено подсилени с редовно впръскване на лайкова вода;

     Флоралните води от роза и лайка се отличават с особено успокояващо и противовъзпалително действие. Това им свойство ги прави полезен помощник в борбата с подпухналите и уморени очи, торбичките и тъмните кръгове;

     Флоралната вода от лавандула може да успокои кожата ви след изгаряния или ухапвания, да премахне зачервяванията и сърбежа.

Ние се стараем да създаваме продукти, които са с мисъл както към отделния човек, така и към природата. Наред с флоралните води, нашите ароматни масла, етерични масла за масаж и всичките ни останали продукти не съдържат бои и синтетични ароматизатори. В производството си не използваме животински продукти, а опаковките се рециклират.

Подарете на кожата си усещане за мекота, свежест и нежен допир, като се сдобиете със 100% натурални флорални води от онлайн магазина Aroma Drops. Насажденията ни от роза, лавандула и други се намират в близост до гр. Карлово в самото ядро на Розовата долина и се преработват в собствена база за дестилация с цел да гарантираме на нашите клиенти качество и сигурност.Лавандулова вода - 150 мл
2,75 лв.
Състав: Aqua, Lavandula vera Действие: Лавандуловата вода действа противовъзпалително, почистващо и тонизиращо. Начин на употреба: Нанася се върху кожата с памучен тампон. Използва се при изгаряния, алергии, ухапване от насекоми. Опаковка: 150 мл..
Състав: Aqua, Lavandula vera Действие: Лавандуловата вода действа пр...
Лайкова вода - 150 мл
3,55 лв.
Състав: Aqua, Matricaria chamomilla Действие: Лайковата вода действа противовъзпалително, омекотяващо и успокояващо. Начин на употреба: Нанася се с памучен тампон при възпаления, изгаряния и др. Компрес при отоци и уморени очи. Опаковка: 150 мл..
Състав: Aqua, Matricaria chamomilla Действие: Лайковата вода действа...
Натурална Розова вода - 100 мл
2,10 лв.
Състав: Aqua, Roza Damascena Действие: Противовъзпалително, почистващо и ароматизиращо. Омекотява и освежава кожата. Начин на употреба: Нанася се върху кожата с памучен тампон. Опаковка: 100 мл..
Състав: Aqua, Roza Damascena Действие: Противовъзпалително, поч...
Натурална Розова вода - 150 мл
2,80 лв.
Състав: Aqua, Roza Damascena Действие: Противовъзпалително, почистващо и ароматизиращо. Омекотява и освежава кожата. Начин на употреба: Нанася се върху кожата с памучен тампон. Опаковка: 150 мл..
Състав: Aqua, Roza Damascena Действие: Противовъзпалително, поч...
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)