Балсам за сгъстяване на косата Colway

49,00 лв.
  • Производител: Colway, Полша
  • Модел: балсам
  • Наличност: В наличност


Описание

Балсам за сгъстяване на косата Colway от Категория Козметична линия, 200 мл, Colway

Действие: сгъстяване, укрепване, подхранване

Опаковка: 200 мл

Съставките, които се съдържат в него, реалистично позволяват благоприятен ефект върху състоянието на косата по цялата му дължина.

Почти всички балсами за коса влизат в контакт само с видимата част на косата, над нейната тръбичка. Балсамът за сгъстяване на косата - оригинална козметика на полския изобретател, доктор по химия Krzysztof Słonia - благодарение на наличието на активен диосмин. Съчетава се висока концентрация на диосмин, който причинява повишен кръвен поток през кръвоносните съдове на луковицата, което води до по-голямо количество хранителни вещества, използвани от тялото за растежа на косата.

Околната среда на концентриращия балсам COLWAY е толкова удобна, че новопорасналата коса възвръща естествения си цвят, дори в началото на растежа. Тя става по-силна, по-хидратирана и по-здрава. 

Начин на употреба: Нанесете малко количество балсам върху мокра коса и масажирайте косата и скалпа за една до две минути. След това изплакнете с топла вода. Използвайте след всяко измиване на косата.

Използвайте COLWAY Колагенен шампоан за измиване на косата. Използването на тези два продукта значително увеличава сгъстяващия ефект, като всеки потребител може да забележи положителния резултат до няколко седмици след използването на балсама.

Коментари (1)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър