Ателокрем MC2

117,00 лв.
  • Производител: Colway, Полша
  • Модел: ателокрем
  • Наличност: В наличност


Описание

Ателокрем MC2 от Категория Козметична линия, 50 мл, Colway

Действия: подмладяване, регенериране, еластичност

Опаковка: 50 мл

Биомиметичен крем с течен кристал

Умна течна кристална база, обогатена с биомиметични активни вещества и всичките три вида естествен колаген: ателоколлаген, тропоколаген и проколаген.

Първият крем в света, който съчетава три пробива в един продукт: биомиметика, система от течни кристали и ателоколлаген.

Изключително лека и лъскава, олеозомна основна структура на крема е напълно съвместима с физиологията на кожата, а биомиметичните активни съставки, благодарение на комбинацията от течни кристали на емулгатор / омекотител на основните компоненти, работят много по-ефективно, отколкото при обикновените кремове. Следователно, биомиметичните активни съставки и три вида колаген заедно с частите на енергия се освобождават постепенно по контролиран начин и в екстензивно време, което намалява ефекта от неконтролираното стимулиране на фибробластите и противодейства на ускорената смърт на клетките, причинени от границата на Hayflick.

Как да използвате? Нанесете сутрин върху чистата кожа на лицето, шията и деколтето, като втривате леко. В случаи на стрес или изтощена кожа, може допълнително да приложите вечер, след почистване на кожата.

Подходящ за всички типове кожа. Особено се препоръчва за грижа за кожата на лицето, шията и деколтето с първите бръчки и признаци на умора и стареене, както и неравномерен цвят.

Перфектен като грим база.

Коментари (1)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър