Аромати от кухнята
Аромалампа
7.50 лв.
Използва се за ароматизиране и освежаване на помещения. Начин на употреба: Горната част на аромалампата се пълни с вода. През отвора се поставя запалена свещ и след като се загрее водата се накапват няколко капки избрано от Вас етерично масло. Използва се за ароматизиране и освежаване на помещението...
Използва се за ароматизиране и освежаване на помещения. Начин на употреба...
Етерично масло от дафинов лист
6.60 лв.
Действие: Действа успокояващо и отпускащо при състояния на стрес.  Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Облекчава болките в мускулите и ставите. Действа положително на храносмилателната система, черен дроб и бъбреци. Стимулира растежа на косата и предотвратява косопада. Приложение: Външно!  Аромалампа: 3-5 капки етерично масло от дафинов лист, добавени към аромалампата действат релаксиращо, премахват умората, главоболието и подобряват съня. Инхалация: кипва се 1 л. вода и се добавят 2-3 капки етерично масло. Парите се вдишват 10 мин. до 2 пъти дневно. Студена инхалация: 1-2 капки се накапват върху кърпичка и се вдишват за 5-10 мин. - 2-3 пъти дневно.  Гаргара: 1-2 капки се накапват върху 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Жабурене: 2 капки се накапват на 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода, 5-7 пъти дневно. Вана: 7-10 капки във ваната. Цялото тяло се потапя за 10 мин., без главата, шията и горната част на гърдите. Масаж: 20 капки се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, жожоба, кайсиеви ядки и др.) Обогатител на шампоани: 3-5 капки на 100 мл Необходимо е да се направи тест за поносимост - накапва се от сместа на вътрешната страна на лакътната сгъвка с леко втриване, изчаква се 4-6 часа за кожна и обща реакция на организма. Внимание! Висококонцентрирано! дръжте го добре затворено и недостъпно за деца! Опаковка: 10 мл..
Действие: Действа успокояващо и отпускащо при състояния на стрес.&nbs...
Етерично масло от зелен лимон
8.16 лв.
Действие: Ободрява, създава настроение и прогонва лошите мисли. Спомага за повишаването на концентрацията на вниманието и силата на паметта. Укрепва имунната система и организма. Помага при болки в мускулите и ставите,респираторни проблеми, настинка и грип. Почиства и регинерира кожата. Приложение: Външно!  Аромалампа: 3-5 капки етерично масло от зелен лимон, добавени към аромалампата действат релаксиращо, премахват умората, главоболието и подобряват съня. Инхалация: кипва се 1 л. вода и се добавят 2-3 капки етерично масло. Парите се вдишват 10 мин. до 2 пъти дневно. Студена инхалация: 1-2 капки се накапват върху кърпичка и се вдишват за 5-10 мин. - 2-3 пъти дневно.  Гаргара: 1-2 капки се накапват върху 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Жабурене: 2 капки се накапват на 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода, 5-7 пъти дневно. Вана: 7-10 капки във ваната. Цялото тяло се потапя за 10 мин., без главата, шията и горната част на гърдите. Масаж: 20 капки се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, жожоба, кайсиеви ядки и др.) Обогатител на шампоани: 3-5 капки на 100 мл Необходимо е да се направи тест за поносимост - накапва се от сместа на вътрешната страна на лакътната сгъвка с леко втриване, изчаква се 4-6 часа за кожна и обща реакция на организма. Внимание! Висококонцентрирано! дръжте го добре затворено и недостъпно за деца! Опаковка: 10 мл..
Действие: Ободрява, създава настроение и прогонва лошите мисли. Спома...
Етерично масло от индийско орехче
7.20 лв.
Действие: Релаксира и балансира тялото и духа. Укрепва имунната система. Подходящо е при проблеми с дихателните пътища, бронхит и кашлица. Помага при зъбни болки и лош дъх в устата. Действа добре на храносмилателната система. Стимулира растежа на косата. Приложение: Външно!  Аромалампа: 3-5 капки етерично масло от индийско орехче, добавени към аромалампата действат релаксиращо, премахват умората, главоболието и подобряват съня. Инхалация: кипва се 1 л. вода и се добавят 2-3 капки етерично масло. Парите се вдишват 10 мин. до 2 пъти дневно. Студена инхалация: 1-2 капки се накапват върху кърпичка и се вдишват за 5-10 мин. - 2-3 пъти дневно.  Гаргара: 1-2 капки се накапват върху 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Жабурене: 2 капки се накапват на 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода, 5-7 пъти дневно. Вана: 7-10 капки във ваната. Цялото тяло се потапя за 10 мин., без главата, шията и горната част на гърдите. Масаж: 20 капки се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, жожоба, кайсиеви ядки и др.) Обогатител на шампоани: 3-5 капки на 100 мл Необходимо е да се направи тест за поносимост - накапва се от сместа на вътрешната страна на лакътната сгъвка с леко втриване, изчаква се 4-6 часа за кожна и обща реакция на организма. Внимание! Висококонцентрирано! дръжте го добре затворено и недостъпно за деца! Опаковка: 10 мл..
Действие: Релаксира и балансира тялото и духа. Укрепва имунната систе...
Етерично масло от кимион
7.20 лв.
Действие: отпуска и успокоява при стрес. Има добро действие върху храносмилателната система. Помага при нервен стомах и колики. Прилага се при бронхит и синузит. Забавя процесите на стареене, регенерира и облекчава кожните раздразнения. Приложение: Външно!  Аромалампа: 3-5 капки етерично масло от кимион, добавени към аромалампата действат релаксиращо, премахват умората, главоболието и подобряват съня. Инхалация: кипва се 1 л. вода и се добавят 2-3 капки етерично масло. Парите се вдишват 10 мин. до 2 пъти дневно. Студена инхалация: 1-2 капки се накапват върху кърпичка и се вдишват за 5-10 мин. - 2-3 пъти дневно.  Гаргара: 1-2 капки се накапват върху 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Жабурене: 2 капки се накапват на 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода, 5-7 пъти дневно. Вана: 7-10 капки във ваната. Цялото тяло се потапя за 10 мин., без главата, шията и горната част на гърдите. Масаж: 20 капки се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, жожоба, кайсиеви ядки и др.) Обогатител на шампоани: 3-5 капки на 100 мл Необходимо е да се направи тест за поносимост - накапва се от сместа на вътрешната страна на лакътната сгъвка с леко втриване, изчаква се 4-6 часа за кожна и обща реакция на организма. Внимание! Висококонцентрирано! дръжте го добре затворено и недостъпно за деца! Опаковка: 10 мл..
Действие: отпуска и успокоява при стрес. Има добро действие върху хра...
Етерично масло от палмароза
6.50 лв.
Действие: Успокоява и създава добро настроение. Има ободряващ ефект. Спомага за пречистването на организма от токсини и укрепва имунната система. Овлажнява кожата, запазва мека и еластична. При акне, дерматит и кожни инфекции. Приложение: Външно!  Аромалампа: 3-5 капки етерично масло от палмароза, добавени към аромалампата действат релаксиращо, премахват умората, главоболието и подобряват съня. Инхалация: кипва се 1 л. вода и се добавят 2-3 капки етерично масло. Парите се вдишват 10 мин. до 2 пъти дневно. Студена инхалация: 1-2 капки се накапват върху кърпичка и се вдишват за 5-10 мин. - 2-3 пъти дневно.  Гаргара: 1-2 капки се накапват върху 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода. Жабурене: 2 капки се накапват на 1 с.л. мед и се разтварят в 1 ч.ч. топла вода, 5-7 пъти дневно. Вана: 7-10 капки във ваната. Цялото тяло се потапя за 10 мин., без главата, шията и горната част на гърдите. Масаж: 20 капки се смесват с 55 мл. базисно масло (бадемово, пшеничен зародиш, жожоба, кайсиеви ядки и др.) Обогатител на шампоани: 3-5 капки на 100 мл Необходимо е да се направи тест за поносимост - накапва се от сместа на вътрешната страна на лакътната сгъвка с леко втриване, изчаква се 4-6 часа за кожна и обща реакция на организма. Внимание! Висококонцентрирано! дръжте го добре затворено и недостъпно за деца! Опаковка: 10 мл..
Действие: Успокоява и създава добро настроение. Има ободряващ ефект. ...
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)